Sectionaaldeuren Staal

Een sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de sectionaaldeur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren die naar hun toenemende isolatiewaarden zijn genoemd: iso-20 en iso-45. Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan. De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen, dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Ook uitbreiding met een op afstand bedienbare aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende garage zijdeur leverbaar. De iso-45 is leverbaar met een geïntegreerde loopdeur  Tevens is de sectionaaldeur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED lichtlijst of een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.