Garagedeur met loopdeur

U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of afvalcontainer altijd de hele garagedeur te openen en te sluiten? Kies dan voor een garagedeur met loopdeur. Vos Garagedeuren biedt diverse mogelijkheden.

Kanteldeur met loopdeur
Model Rees is de echte klassieker in ons assortiment. Een degelijke solide deur die tegen een stootje kan. Het grote voordeel van deze deur is de brede loopdeur van 90 cm.
Easyport geïsoleerde kanteldeur
Voor mensen die isolatie en tochtwering op prijs stellen is de Easyport een ideale oplossing. De deur is voorzien van 20 mm dikke sandwichpanelen (isolatiewaarde R=1 W/m2K).
Duoport openslaande deuren
De ideale oplossing voor mensen die de auto nooit meer binnen zetten en de garage gebruiken als berging. Handig om lopend door naar binnen te gaan met fiets, afvalbak etc.
Sectionaaldeuren met loopdeur
Combineert de voordelen van een sectionale garagedeur met loopdeur; hoogwaardige isolatie, tochtwerend, ruimtebesparend, geruisloos, fraai afgewerkt en handig in het gebruik.
Zijwaartse sectionaaldeuren
Het grote voordeel van deze geïsoleerde garagedeur is dat de deur opengeschoven kan worden in iedere gewenste stand. De breedte van de loopdeur is hiermee dus variabel.