NovoPort

garagedeuren_vos_novoportHet NovoPort® aandrijvingssysteem is alleen geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren.

Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. In iedere individuele situatie wordt het Novoport® systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort® aandrijvingssysteem als geheel voordelig is.

Fluisterstille aandrijving
De slijtagearme, onderhoudsvrije high-tech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoPort®systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

Bedieningsvoordelen NovoPort
– Extra drukknop voor het openen van de garage van binnenuit, op de besturing.
– Stroombesparing door stand-by schakeling
– Aansluitbare garagedeurenbuitenverlichting
– Automatische vergrendeling
– Soft-start en soft-stop functie.
– Eenvoudige programmering en menugestuurde besturing
– Geïntegreerd foutmeldingssysteem
– Tweekanaals-handzender met Keeloq wisselcode-systeem
– Aansluitmogelijkheden voor druk-, sleutel of codeschakelaarsbediening

Energiebesparing
De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Naast dat dit beter is voor het milieu kost dit de consument minder dan € 1,- aan stroomverbruik per jaar.